Fandom

The Chronicles of Narnia Wiki

Comments0

Агенция за преводи Варна

Sasitt February 18, 2013 User blog:Sasitt

http://sasit.bg/

Агенция „Сасит”, град Варна, предлага цялостно  обслужване  в областта на превода и легализацията на документи.Агенция извършва професионални преводи от и на 40 езика. Агенцията Ви предлага преводи на официални, фирмени и лични документи от и за чужбина, като работи без ограничения във всички специализирани насоки и строго специфични области. Фирмата за преводи и легализация е регистрирана с основен предмет на дейност преводи от и на чужди езици. „Сасит” е оторизирана да извършва преводи на официални документи и други книжа от български на чужд език и от чужд език на български на основание договор № 2232, сключен с Консулски отдел  на МВнР   Агенцията за преводи и легализация е посредник  при  легализирането на  преведените документи, както и на документите, които са без превод, но се нуждаят от легализация за страната за която са предназначени. Легализирането на преводите на документи и други книжа се извършва в страната от Министерството на външните работи. Агенция „Сасит”, град Варна, извършва и заверки на документи от български и чужди учреждения във всички държавни министерства и институции. Фирмата предлага и нотариално удостоверяване на копия на документи, както и заверки във  всички консулски представителства на чужди държави на територията на България.“Сасит” разполага с всички съвременни форми за комуникация и техническо обезпечаване на операциите, свързани с работата. Затова гарантира изпълнението на възложените ни поръчки с максимална бързина и качество.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki