FANDOM


http://sasit.bg/

Агенция „Сасит”, град Варна, предлага цялостно  обслужване  в областта на превода и легализацията на документи.Агенция извършва професионални преводи от и на 40 езика. Агенцията Ви предлага преводи на официални, фирмени и лични документи от и за чужбина, като работи без ограничения във всички специализирани насоки и строго специфични области. Фирмата за преводи и легализация е регистрирана с основен предмет на дейност преводи от и на чужди езици. „Сасит” е оторизирана да извършва преводи на официални документи и други книжа от български на чужд език и от чужд език на български на основание договор № 2232, сключен с Консулски отдел  на МВнР   Агенцията за преводи и легализация е посредник  при  легализирането на  преведените документи, както и на документите, които са без превод, но се нуждаят от легализация за страната за която са предназначени. Легализирането на преводите на документи и други книжа се извършва в страната от Министерството на външните работи. Агенция „Сасит”, град Варна, извършва и заверки на документи от български и чужди учреждения във всички държавни министерства и институции. Фирмата предлага и нотариално удостоверяване на копия на документи, както и заверки във  всички консулски представителства на чужди държави на територията на България.“Сасит” разполага с всички съвременни форми за комуникация и техническо обезпечаване на операциите, свързани с работата. Затова гарантира изпълнението на възложените ни поръчки с максимална бързина и качество.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.